VIZITĂ LA CENTRUL CONSULTATIV DIAGNOSTIC CIOCANA

Bună dimineața, dragi chișinăuieni!

Suntem pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru primăria municipiului Chișinău. Astăzi am mers la Centrul Consultativ Diagnostic Ciocana pentru a discuta cu medicii și asistenții medicali.

Am reiterat sprijinul pe care-l au medicii din Republica Moldova, în toate instituțiile medicale în care am fost, de la Centrul de Sănătate Durlești, Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, Institutul de Medicină Urgentă, Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie şi Reabilitare, Centrul medicilor de Familie nr.1 până la Centrul Consultativ Diagnostic Ciocana.

Din fericire, nu mă prezint în fața lor cu promisiuni deșarte, ci le vorbesc despre demersurile pe care le-am avut, în calitate de parlamentar, pentru facilitarea condițiilor de acces al medicilor basarabeni în câmpul muncii din România.

Am fost întrebat cum voi aduce bani concreți în sistemul de sănătate din Chișinău. Răspunsul este simplu, înfrățirea, pe bază de parteneriat instituțional, a tuturor instituțiilor de sănătate cu instituții similare din România este un prim pas.

Pe 20 mai votăm pentru un oraș sănătos!

 

Fii primul care comentează

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.