PE 20 MAI VOTĂM PRIMARUL CARE UNEȘTE

Dragi români din Chișinău și din suburbii,

Duminică vine un moment în care putem conecta capitala Republicii Moldova la spațiul românesc și cel european, cu toate beneficiile evidente care decurg din această apropiere: investiții în infrastructură, mii de locuri de muncă, curățenie, oportunități de dezvoltare pentru toate domeniile și o atmosferă europeană.

Am stat prea mult la cheremul unor aventurieri politici care și-au făcut jocurile în detrimentul intereselor noastre vitale, de ordin material și spiritual. Ei au pierdut contactul cu realitatea tristă în care trăim, scufundând Chișinăul în mizerie și incertitudine.

Eu vă redau speranța de a trăi într-un oraș plăcut și confortabil.

Investițiile pe care le voi aduce în Chișinău și suburbii și un nou model de administrare a capitalei vor schimba din temelie capitala noastră. Trebuie să credem că putem să ne luăm viața în mâini. Altfel vom continua să ne zbatem în deznădejde și nemulțumire.

Sunt conștient că unii dintre Dumneavoastră stați pe gânduri dacă să-mi acordați votul. Vă îndemn ca atunci când reflectați, să alegeți între trecut și viitor.

Sunt un unionist pragmatic și serios. Nu mă las până nu obțin ceea ce promit.

Ca să pot să vă apăr interesele, am nevoie de susținerea Dumneavoastră, pe 20 mai.

Înregistrați-vă VOTUL, sesizați orice fraudă, orice abatere electorală pe care o observați și încurajați-i și pe ceilalți să facă la fel pewww.codreanuprimar.md/vot 

Contactați-ne la numerele de telefon 022 260 009 și 069 457942, dacă aveți informații despre fraudarea alegerilor.

Vă mulțumesc!

Fii primul care comentează

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.