GHINION PENTRU SOCIALIȘTI

Numărul 13 – ghinion pentru socialiști, noroc pentru unioniști

Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a validat candidatura mea la Primăria Municipiului Chișinău, eu fiind ultimul dintre cei 13 candidați înscriși inițial în competiția electorală. De această dată, numărul 13 înseamnă ghinion pentru socialiști și noroc pentru unioniști. 

În calitate de parlamentar și Președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării în Parlamentul României am acumulat o experiență vastă, reprezentându-i pe mai mult de zece milioane de români. 

Unii doar afirmă că sunt proeuropeni și promit integrarea europeană a Republicii Moldova. Eu sunt deputat al unui stat integrat în Uniunea Europeană și mă întorc în Republica Moldova pentru a aduce la standarde europene Municipiul Chișinău. 

Candidez pentru funcția de primar al capitalei deoarece știu că locuitorii Municipiului Chişinău au nevoie de un primar care să lupte pentru unire și dezvoltare, care să fie doar în slujba oamenilor ce i-au încredințat votul. În plus, sunt singurul candidat care poate să îi învingă în turul doi pe socialiștii lui Dodon.

Vă aștept la vot în 20 mai!

#restartChișinău

Fii primul care comentează

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.