APEL CĂTRE CHIȘINĂUIENI

ATENȚIE! Se pregătește fraudarea alegerilor din 20 mai. Avem un plan concret pentru a stopa frauda, dar avem nevoie și de ajutorul tău!

CE POȚI FACE:
1). Contactează-ne la numerele de telefon 022 260 009 și 069 457942, dacă ai informații despre fraudarea alegerilor;

2) Înregistrează-ți votul la adresa http://www.codreanuprimar.md/vot

sau la numerele de telefon menționate. Poți înscrie și alte persoane despre care știi că îl votează pe Constantin Codreanu. Vom avea, astfel, o statistică în timp real, care ne ajută să comparăm voturile obținute pe fiecare secție de votare și să observăm rapid orice inadvertență.

3). În ziua alegerilor, vom avea o platformă specială de sesizări, unde centralizăm și publicăm neregulile, iar reprezentanții noștri la CEC vor întreprinde toate măsurile necesare. Dacă observi nereguli electorale, trimite-ne toate informații pe această platformă.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ VOTUL, sesizați orice fraudă, orice abatere electorală pe care o observați și încurajați-i și pe ceilalți să facă la fel. 

O reacție

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.
 • Maria Grumeza
  commented 2018-05-18 18:23:34 +0300
  Domnu Codreanu, jos pălăria pentru:
  - determinarea si curajul aratate în aceasta perioada preelectorala;
  - sincera si dezinteresata dorință de a vă sacrifica intru a face un bine istoric neamului Românesc;
  - manifestarea elanului d-voastră tineresc dar deja bazat pe propriea experienta politica, mai ales in calitate de Parlamentar in opozitie;
  - rezistența psihologică si fizică ce ati demonstrat-o cu virf si indesat;
  - sincera recunoastere ca ati învățat lucruri noi; am intuitia ca sunteți predispus si deschis sa învățați mereu!
  - diplomația arătată celorlalti candidati;
  - intelegenta d-voastra aparte ce la facut pe dl Basescu sa va “aleaga/culeaga” si recomande ca candidat la postul de Primar al Chisinaului ca o prima etapa a d-voastră in miscarea de Reintregire a Țării;
  - ca ati acceptat!
  - ca ati facut aceasta totalizare! 💝
  Speram:
  - sa nu va schimbați si sa duceți stegul UNIRII Sus nu numai pînă ne vedem Țara Reintregita dar si in continuare muncind de zor pentru a întări definitiv LEGEA deasupra politicienilor odata si pentru totdeauna!
  - ca, odata Tara Reintregita, veti continua munca întru îmbunătățirea tuturor aspectelor ce vor duce la Prosperarea Societatii Neamului Românesc!
  💝💞💖