Analist politic: „Un candidat curat și cu bun simț”

Analistul politic Igor Boțan: „Constantin Codreanu este un candidat curat și cu bun simț”

Constantin Codreanu a participat, astăzi, la dezbaterea publică „Vă rog să mă alegeți primar, pentru că...”, organizată de agenția Info-Prim-Neo.

În cadrul dezbaterii, a reiterat principalele probleme ale municipiului Chișinău și soluțiile pe care le-a identificat, atât pe termen scurt, dar mai ales, pe termen lung. 

„Municipiul Chișinău are un buget infim și nu poate face față problemelor care există. Eu vin cu fonduri din România și prin România. Voi face același lucru pe care l-am făcut în calitate de parlamentar al României. Ceea ce am reușit la Ialoveni, Telenești, Strășeni, prin acorduri de înfrățire, prin proiecte concrete, prin investiții de sute de mii de euro, vom reuși la fel și la Chișinău. Singura șansă pentru municipiul Chișinău este să ajungă în Uniunea Europeană, iar singura poartă pe care o are este România”, a declarat Constantin Codreanu.

Prezent la dezbatere, analistul politic Igor Boțan a spus că politicianul Constantin Codreanu este un candidat curat și cu bun simț. 

„Un avantaj al lui Constantin Codreanu este că nu este legat de mrejele politice din Chișinău. Deși este tânăr, este deputat în Parlamentul României, inclusiv în urma campaniei desfășurate aici, pe teritoriul Republicii Moldova. Poate aduce fonduri pentru dezvoltarea Chișinăului. Și cel mai important lucru: Constantin Codreanu are bun simț”, a afirmat Igor
Boțan.

https://www.facebook.com/sustinatoriiluicodreanu/videos/1623409001100459/

Fii primul care comentează

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.